Geniet je nog na van die geweldige cakesmash fotoshoot en wil je voor de volgende verjaardag weer gave foto’s laten maken. Of ben je op zoek naar een ongedwongen fotoshoot waarin je kinderen lekker creatief kunnen zijn? Dan is er nu, de paintsmash fotoshoot! Ook wel verf-shoot genoemd. In deze shoot wordt ieder kind een ware kunstenaar. 

Werkwijze paintsmash fotoshoot
We gaan aan de slag met verf en kwasten. Vaak beginnen de kleine kunstenaars eerst nog netjes op het schildersdoek met een kwast maar al snel gaan ze helemaal los. Lekker kliederen met de verf en de kleurtjes mengen. Schilderen kan natuurlijk ook met je handjes of zelfs voetjes. Dat wordt dolle pret! Ik maak gebruik van speciale verf die geschikt is voor kleine kindjes en uitwasbaar is.
Ook voor kindjes die nog erg de neiging hebben dingen te proeven is er speciale eetbare “verf” mogelijk. Dit maakt deze shoot dus ook geschikt voor alle leeftijden

Voor de shoot 
Voorafgaand hebben we per mail contact over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren jullie graag terugzien in de shoot en we plannen een datum.  Paintsmash-foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor de uitnodigingen voor de verjaardag van jullie kindje. Plan de shoot dan circa 6 weken voorafgaand aan het feestje.

De (aan)kleding
Vooraf hebben we contact over de kleuren en stijl die jullie aanspreekt. Wordt het een paintsmash waarbij we bewust kiezen voor een egale kleur achtergrond en ondergrond zodat de creativiteit alle ruimte kan krijgen? Of toch liever een achtergrond met een bepaald patroon of kleur? 
Bij Made by Mone boek je niet zomaar een paintsmash-reportage. Er is veel keuze uit achtergronden en ik kan de setting ook gezellig versieren met slingers en ballonnen of in een bepaald thema.

Wat betreft de kleding ben je vrij om te kiezen wat je zelf leuk vind. Een stoere spijkerboek met effen kleur shirt of ontbloot bovenlijfje voor een jongetje is erg stoer. Of misschien voelt jouw dochter zich wel het meeste thuis in een mooie jurk?

De studio
Ik heb een ruime studio in  Tilburg, uitgerust met alles wat nodig is voor een geweldige paintsmash. Op de dag van de shoot staat er een mooie setting klaar waarvoor de achtergrond, eventuele versiering en verf op elkaar zijn afgestemd in de gekozen kleuren of thema

Wat moeten we zelf meenemen?
–  de kleding waarin geschilderd mag worden
– schone kleding voor na afloop 
– een tasje voor de vies geworden kleding
In de studio zijn badschuim (Zwitsal) en hydrofiele handdoeken aanwezig om indien nodig je kindje wat op te frissen met een teiltje water. 

De shoot
Een paintsmash fotoshoot  is afhankelijk van het gekozen pakket  opgebouwd uit 1 of 2 fases. 
Kies je voor het basispakket dan gaan we meteen met de verf aan de slag. Is jullie keuze gevallen om mijn luxe of mega pakket dan beginnen we de shoot met toffe foto’s van de kleine kunstenaar nog zonder verf. Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!
De verf, een mini schilders-ezel en een schilderdoekje komen te voorschijn . Nu kan de paintshoot beginnen!  Jullie kindje mag lekker zijn of haar gang gaan. Zo gaaf om te zien hoe het karakter van de kleine kunstenaartje naar voren komt. Wordt er netjes met de kwasten op het schildersdoek geschilderd of gaat jullie kindje liever direct aan de slag met handjes en voetjes? Terwijl jullie kleine Picasso aan het ontdekken en spelen is met de verf maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.
Na het geklieder met de verf is er de mogelijkheid jullie kindje op te frissen. Ik heb diverse badjes in de studio die bruikbaar zijn tot circa 3 jaar. Is de shoot bestemd voor oudere kinderen? Dan is er zeker mogelijkheid de kindjes op te frissen maar passen zij niet meer leuk in een badje voor foto’s. Ik zal dan vooraf en tijdens het schildergedeelte extra foto’s maken

Na de shoot
Ik ga hard aan het werk om de mooiste foto’s te bewerken en show jullie graag binnen enkele dagen een voorproefje. Na maximaal 3 weken is de complete serie foto’s klaar.
Ik presenteer jullie de serie foto’s in een online galerij waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen.

Heb je nog vragen over de werkwijze paintsmash fotoshoot? Neem dan hier contact op!

Pakket 1 :Een kloddertje hier!
199,-
Uitgebreide shoot
Keuze uit de bestaande kleurencombinaties en thema's
Verf inbegrepen
Eerst foto's zonder geklieder
Foto's van het paintsmash deel
12 digitale bestanden naar keuze
Album met 5 spreads
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Pakket 2: Lekker schilderen!
229,-
- Meest gekozen pakket -
Uitgebreide shoot
Keuze uit de bestaande kleurencombinaties en thema's
Verf inbegrepen
Eerst foto's zonder geklieder
Foto's van het paintsmash deel
Spetterpret ook vastgelegd (tot 3 jaar)
De complete serie foto's (minimaal 25)
Luxe album met 8 spreads en foto op de kaft
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Pakket 3:Voor de echte kunstenaar!
249,-
Voor wie echt iets unieks wil!
Uitgebreide shoot
Met een speciaal voor jullie ontworpen thema of kleurencombinatie
Verf inbegrepen
Eerst foto's zonder geklieder
Foto's van het paintsmash deel
Spetterpret ook vastgelegd (tot 3 jaar)
De complete serie foto's (minimaal 30)
Luxe album met 10 spreads en foto op de kaft
Gratis spoedservice
Digitale collage van jullie favorieten foto's
Melkbadje na afloop mogelijk
Reserveer nu!Reserveer nu!