Boek een minishoot

Kerst Thema 2 - Christmas Candyland - 4 & 5 november 2023

zaterdag 4 november 2023 en zondag 5 november 2023

Kerst Thema 2 - Christmas Candyland - 4 & 5 november 2023

Mag het voor jullie wel wat gekker. Geniet je altijd van die heerlijke klieder foto’s van mijn cakesmash sessies? Ben je niet bang voor een sugar rush? Dan zit je met dit thema zeker goed. Een decor met veel rood en wit voor het kerstsfeertje vullen we met allerlei lekkers. Bij dit thema is het mogelijk je kindje(s) te laten genieten van een mini-cupcake, donut of ander lekkers. We beginnen met wat “normale” foto’s en eindigen met iets lekkers eten. Er mag dus gesnoept en een beetje gekliederd worden. 

Ieder jaar is het decor weer anders. Omdat de kerstverkoop pas net voor de start van de minishoots begint kan ik nu alleen voorbeelden van eerdere jaren laten zien en een omschrijving geven zodat jullie een indruk hebben van het decor. 

Geschikt voor:
max 3 kindjes samen 

Prijzen
Luxe 

€75,-
Inclusief 3 bestanden naar keuze 


Mega
€99,-
Meest gekozen pakket
de complete serie foto's
een prachtig harmonica boekje 

Kledingtips!
De allerbelangrijkste tip vind ik altijd trek je kindje(s) iets aan waarin ze zich prettig voelen en wat bij ze past! Gaan er meerdere kindjes samen op de foto dan is het erg mooi als de kleuren van de kleding op elkaar zijn afgestemd. Het decor is in de klassieke kerstkleuren rood en wit. Kleding in dezelfde kleuren zou hier zeker ook mooi bij staan of denk aan chique zwart, goud of zilver 


Boeken
Wil jij deze toffe kerstshoot boeken? Vul hieronder het reserveringsformulier in.