Veelgestelde vragen

Antwoord op al je vragen over kinderfotografie van Made by Mone!

  Algemene
  vragen

  Hoe kan ik een fotoshoot boeken?

  Ik geef je graag meer info via de website, mail, mijn social media kanalen of whats app. Boekingen lopen echter via de mail. Nadat we overleg hebben gehad over de datum en tijd stuur ik jullie een link om het boekingsformulier in te vullen.

  Op welke dagen van de week is Made by Mone geopend?

  Ik werk alleen op afspraak. Afspraken zijn afhankelijk van mijn agenda mogelijk op maandag tm zaterdag.

  Wanneer betaal ik de fotoshoot?

  Voorafgaand aan de afspraak heb je van mij de factuur ontvangen. Ik vraag vooraf een aanbetaling van minimaal 25 euro. Het restant bedrag van de shoot dient uiterlijk op de shootdag voldaan te zijn.

  Kan ik in de studio pinnen?

  Nee. Helaas beschikt Made by Mone niet over een pinmogelijkheid. Het totaalbedrag van de fotoshoot dient vooraf te zijn voldaan. Je ontvangt hier voor een factuur met verdere betaalinformatie per mail. Deze factuur kan voldaan worden per bankoverschrijving of ideal. In overleg is contante betaling op de dag van de shoot mogelijk.

  O jeetje, wij hebben een zieke, kan de afspraak verzet worden?

  Natuurlijk maken we dan een andere afspraak. Wel vraag ik of jullie vooraf even contact opnemen om de shoot af te zeggen zodat ik niet voor niets op jullie zit te wachten in de studio.

  Ik wil een fotoshoot laten maken maar ik zie over dit type fotografie niets terug bij de werkwijze? Betekent dit dan ook dat dit niet mogelijk is?

  Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Heb je een bepaalde shoot in gedachten, aarzel dan niet om even contact op te nemen zodat we samen kunnen bespreken wat er mogelijk is.

  Mag ik / mijn kinderen in verschillende outfits op de foto?

  Ja dit mag. Je dient wel rekening te houden met de duur van de fotoshoot. Als je veel wil omkleden, blijft er natuurlijk minder fotografietijd over.

  Welke kleuren achtergronden heeft Made by Mone?

  Made by Mone beschikt over een uitgebreid assortiment fotoachtergronden. In overleg kiezen we de achtergrond(en) die het beste aansluit bij jullie wensen.

  Worden de foto’s altijd door Simone gemaakt?

  Ja. In geval van verhindering of ziekte van de fotografe wordt de afspraak verzet. Alleen in het geval dat een shoot op een specifieke datum plaats dient te vinden, kan ik jullie aanbieden dat een ervaren collega mij vervangt. Dit gebeurd altijd in overleg.

  Hoe krijg ik de fotobestanden?

  Na afloop van de shoot ga ik hard aan de slag een mooie serie foto’s voor jullie te bewerken. Deze plaats ik in een online galerij zodat jullie thuis in alle rust jullie favorieten foto’s kunnen kiezen.

  Nadat jullie keuze aan mij doorgegeven is kun je de foto’s downloaden in hoge resolutie en zonder logo.

  Krijg ik ook afdrukken van de foto’s?

  Bij de pakketten zitten geen afdrukken inbegrepen, wel digitale bestanden. Afdrukken zijn na te bestellen via Made by Mone.

  Hoe lang duurt het voordat we de foto’s hebben?

  Na de shoot wacht er voor de fotografe nog een flinke klus. Het sorteren en bewerken van de foto’s. Binnen 3 weken staan de foto’s in een online galerij zodat je een keuze kunt maken.

  Hoe lang worden de foto’s van de shoot bewaard?

  Made by Mone bewaard de foto’s minimaal 3 maanden. Zorg dus altijd dat je de geleverde fotobestanden thuis zorgvuldig opslaat.

  Kan ik bij Made by Mone ook terecht voor fotoproducten?

  In de fotostudio show ik je graag de fotoproducten die ik aanbied. Denken aan prachtige albums, canvas, fotoboxen en meer.

  In de algemene voorwaarden lees ik dat de foto’s gebruikt kunnen worden voor t portfolio van Made by Mone. Wat houdt dit in?

  Ik maak de foto’s met veel zorg en ben dan ook trots op mijn werk. Dit show ik graag aan mijn (potentiële) klanten in een folder, op social media en hier op de website. Dit gebeurd zonder namen erbij. Natuurlijk wil ik geen foto’s gebruiken als jullie daar bezwaar tegen hebben. daar vraag ik hier specifiek na op het boekingsformulier dat jullie vooraf invullen. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen voor specifieke doeleinden toestemming te geven of enkel voor de foto’s die jullie zelf uitkiezen. Ik probeer dit alles ook nog altijd even te bespreken tijdens de shoot. Natuurlijk vind ik het jammer als ik geen foto’s mag gebruiken maar voel je niet bezwaard. Ik maak met evenveel liefde de foto’s voor jullie.

  Vragen over Cakesmash

  Kan ik ook zelf de taart verzorgen voor een cake smash fotoshoot?

  Made by Mone werk samen met 3 professionele bakkerijen uit Tilburg en omstreken. Hierdoor kan de shoot voor een leuke all-in prijs aangeboden worden en ben je verzekerd van een taart die perfect past bij het decor. 

  Zelf de taart regelen is zeker mogelijk. Jullie ontvangen dan 20,- korting op de pakketprijs. Belangrijk is wel dat de taart niet teveel kleurstoffen bevat zodat mijn spulletjes ook nog schoon te krijgen zijn.

  Mijn kindje is allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen, kan hier rekening mee gehouden worden?

  Ik werk samen met een professionele bakkerij die met veel allergieën rekening kan houden. Voorafgaand bespreek ik graag met jullie wat de allergie inhoudt en daarna zal ik navraag doen bij de bakkerij.

  Wij willen dat de taart Halal is kan dat?

  Al de taartjes die gebruikt worden bij de cakesmash zijn geheel Halal en vrij van gelatine.

  Kan er ook met iets anders gekliederd worden dan taart?

  Jazeker. Donuts, fruit, spaghetti… ik mocht al veel leuke variaties doen en sta zeker open voor nieuwe ideeën.

  Is er iets wat ik ter voorbereiding op de cake smash kan doen?

  Echt voorbereiden kan je een Cake smash niet maar ik heb wel gemerkt dat kindjes die vaker zelf al iets eten sneller gaan proeven van de taart. Je zou jullie kleintje dus in de week voor de shoot al eens zelf stukjes brood of een koekje in de mond kunnen laten stoppen. Of spelen met een kloddertje slagroom

  Wat gebeurd er met de taart na de shoot?

  Jullie mogen het restant van de taart mee naar huis nemen om nog lekker op te smullen. Doen jullie dat niet dat gooi ik de taart in de prullenbak. Als ik al die restjes taart steeds zelf op zou snoepen is dat niet zo goed voor de lijn

  Denk je nu: ‘Maar mijn vraag is wel héél speciaal’,
  stuur me dan snel een berichtje!