Made by Mone studio

Made by Mone studio

De fotostudio in Tilburg waar elk kind straalt!

Made by Mone studio

De fotostudio in Tilburg waar elk kind straalt!

  Een fotostudio in Tilburg met héél veel daglicht, ruimte en een gezellige sfeer (je bent in Brabant of niet hè?). Het is een heerlijke plek waar ik iedere dag met veel plezier de leukste kids op de foto zet. Om je een indruk te geven van wat hier allemaal mogelijk is, vertel ik je graag meer!

  Als professionele kinderfotograaf voelt het als een luxe om in mijn eigen studio foto’s te kunnen maken. Aan de andere kant vind ik het geweldig dat ik dit als service aan jou mag aanbieden! Ik zorg er daarom voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt in mijn studio. Vooral de kindjes die op de foto gaan, maar ook jij als ouder.

  Daarom heb ik een bijvoorbeeld een fijne zithoek waar je de fotoshoot kunt bewonderen. Met iets te drinken en wat lekkers erbij natuurlijk! En de kids kunnen terecht in een speelhoekje met keukentjes, treinbaan, Duplo, diertjes en boeken om zich te vermaken.

  Omdat er in de studio bijzonder veel ruimte is, heb ik meer dan genoeg plek voor alle mooie achtergronden en decors. Ook de accessoires, props en kleding kun je bij mij gemakkelijk bekijken. Er staan inmiddels drie(!) kasten vol cakesmash-outfits en prachtige dekentjes in verschillende kleuren voor newborn fotoshoots. Het is lekker overzichtelijk, zodat je precies ziet wat het beste bij je past!

  Maar het allermooiste aan de Made by Mone studio is toch wel de lichtinval! De ruimte heeft hoge raampartijen, waardoor ik altijd gebruik kan maken van natuurlijk daglicht. Dat geeft én de mooiste plaatjes en ik hoef niet te flitsen. Kindjes vinden zo’n flits niet altijd fijn, dus met voldoende licht voelen zij zich meer op hun gemak.

  Bereikbaarheid

  De Made by Mone studio is gemakkelijk bereikbaar! Speciaal voor mijn klanten heb ik een eigen parkeerplaats recht voor de deur. Deze mag je tijdens een fotoshoot gratis gebruiken.

  Kom jij de studio een keer van dichtbij bekijken tijdens een cakesmash? Of boek je liever een newbornshoot? Ook voor een minishoot of andere creatieve fotosessie ben je meer dan welkom!

  Je vindt de Made by Mone studio aan de Kraaivenstraat 25-19 in Tilburg.

  Cakesmash

  Cakesmash

  Een taart, een feestelijke bende en héérlijke foto’s van jouw kids!

  naar Cakesmash
  New born shoot

  New born shoot

  Dit koester je: prachtige pure plaatjes van jouw kleintje in een unieke omgeving.

  naar new born shoot
  Minishoots

  Minishoots

  Kies uit fantastische thema’s in een fotoshoot van 30 minuten!

  naar minishoots