Over mij

Over mij

...en Made by Mone

Over mij

...en Made by Mone

  Een geluksmomentje. Voor jou, je kids, familie. Lekker op je gemak supermooie foto’s laten maken. Bijzondere herinneringen. Dát is wat ik het liefste doe met Made by Mone. En dat doe ik op mijn eigen manier: creatief, enthousiast en geduldig. Maar boven alles met héél veel liefde en gezelligheid.

  Want zo kan ik die speciale momenten speels en ongedwongen vastleggen. En zo kun jij er lekker lang van genieten. Met unieke decors, in een ontspannen studio en altijd met een persoonlijke touch.

  • Fijne sfeer: als je jezelf kunt zijn, levert dat de mooiste foto’s op. Daarom besteed ik veel aandacht aan ‘het op je gemak voelen’. Zo sta jij (en vooral je kids) ontspannen op de foto. De ene keer met een brede smile, het andere moment stoer of met een dromerige blik. Laat die karaktertjes maar spreken!
  • Persoonlijke touch: enorm veel keuze uit creatieve achtergronden, decoratie, attributen en kledingopties (voor je kids) in verschillenda thema’s.
  • Een gezellig uitje met je kinderen waar ze mogen ravotten in een fijne daglichtstudio, zodat ik spontane momenten kan vastleggen waar iedereen van gaat stralen.

  'Met mijn camera en creativiteit leg ik jouw bijzondere momenten vast.
  Elke shoot is een nieuw feestje!'

  En wie is Simone?

  En wie is Simone?

  En wie is Simone?

  Kleurrijke kinderfotograaf en de creatieve cakesmash-specialist van Nederland. Geduldig, gezellig, gedreven (en chocolade- en sushifanaat; dat ook!).

  Ik ben het allemaal, maar de meeste mensen noemen mij Simone. En ik heb een droombaan als fotograaf! Al bijna tien jaar mag ik fotografie mijn ‘werk’ noemen. Met een eigen fotostudio in Tilburg waar ik lekker mijn creatieve gang kan gaan en mezelf kan zijn (net als iedereen die hier op de foto gaat!).

  Ik vind het heerlijk om een gaaf thema uit te werken voor een fotoshoot. Kleuren combineren, mooie spulletjes shoppen en ik maak veel decoratie voor de shoots helemaal zelf. Gezellig aan tafel in de huiskamer, omringd door mijn twee stoere jongens (Finn en Dexx) en man Ulrik.

  Kinderfotografie heeft mijn hart gestolen. Newborn shoots, cakesmash-foto’s, minishoots op thema, love it! Ook zet ik me met liefde in voor stichting Earlybirds, waarvoor ik prematuur geboren kindjes fotografeer in het ziekenhuis. Omdat ik houd van afwisseling, kun je me ook inschakelen als fotograaf voor andere shoots.

  Koester die momenten

  Koester die momenten

  Koester die momenten

  Bijzondere momenten zijn er om te koesteren. Foto’s zeggen soms meer dan woorden, toch? Daarom snap ik goed dat je kiest voor een unieke fotoshoot in een studio waar héél veel kan.

  Ik vind het belangrijk...

  ...dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens de shoot. De fotostudio is soms een gezellige bende (tja, dat heb je met cakesmashes en paintsmashes). Je kids kunnen spelen en de ruimte onderzoeken. Zo hebben ze de tijd om uit hun schulp te kruipen en écht als zichzelf op de foto te gaan.

  ...om de tijd te nemen en ervoor te zorgen dat je ontspannen bent. Dat levert de mooiste foto’s op. Ik ben dus heel geduldig, maar geniet er tegelijk ook van om lekker gek te doen. Ik voel goed aan waar jij en je kids zich fijn bij voelen.

  ...dat je enthousiast bent over het resultaat. Daarom geef ik van tevoren veel informatie en tips als voorbereiding. Je hebt de keuze uit verschillende settings en ik ga graag aan de slag met nieuwe, unieke thema’s. Creatief gezien kan er een he-le-boel!

  Studio

  Studio

  Sinds 2018 is mijn ruime daglichtstudio met gratis parkeerplaats dé plek voor prachtige plaatjes! Dat er veel kan in de Made by Mone-studio, is geen verrassing. Ik heb inmiddels drie kasten vol leuke outfits in allerlei kleuren. Kom je ze snel ontdekken?

  Meer over de studio
  Decors

  Decors

  Ik geef je héél veel keuze uit mooie achtergronden en settings met verschillende thema’s en kleuren. Het allerliefst maak ik een uniek decor dat helemaal naar jouw wens is. Lekker creatief en superpersoonlijk!

  Meer over decors
  Contact

  Contact

  Ik beantwoord je vragen met liefde als je contact met me opneemt! Of neem een kijkje bij ‘Veelgestelde vragen’.

  Ik wil persoonlijk contact

  Nog vragen over of voor mij? Je kunt contact met me opnemen of check of je jouw vraag (en antwoord) tussen de veelgestelde vragen vindt!