Fotoshoot met achtergrond

Fotoshoot met achtergrond

Ontdek de creatieve decors van Made by Mone.

Fotoshoot met achtergrond

Ontdek de creatieve decors van Made by Mone.

  Foto-achtergronden en -decors bepalen de sfeer van jouw fotoshoot! Bij Made by Mone bied ik je de keuze uit héél veel verschillende achtergronden. Kleurrijk, op thema, speels, puur, neutraal. Je kiest zelf wat het beste bij jou en je kindje past.

  Het allerleukst is natuurlijk een gepersonaliseerd fotodecor met thema en kleurenpalet. Laat dat maar aan mij over! Mijn met creatieve kijk als professioneel kinderfotograaf weet ik precies hoe het complete plaatje overkomt. Ik overleg graag met je hoe jij het voor je ziet en stel dan een supermooi én persoonlijk decor samen. Als je er nog niet helemaal uit bent, kan ik je hier goed in adviseren.

  Decors in de studio

  Decors in de studio

  Decors in de studio

  In de Made by Mone studio heb ik veel achtergronden en decors tot mijn beschikking. Verschillend van formaat, soms zelfgemaakt en altijd in heel leuke thema’s! Hieronder bekijk je rustig welke achtergronden jou het meeste aanspreken.

  Cakesmash decors

  Voor de cakesmash kies je bij Made by Mone uit speciale achtergronden. Als cakesmash-specialist vind ik het geweldig om uiteenlopende thema’s uit te werken tot een feestelijk geheel. Bij deze fotoshoots zijn er naast de decors óók nog een heleboel props (en taartjes) die het plaatje onvergetelijk maken.

  Welke fotoshoot kies jij?

  Newborn fotoshoot

  Natuurlijk kun je bij Made by Mone voor verschillende fotoshoots kiezen. De achtergronden en decors zijn bijna allemaal geschikt voor verschillende fotoshoots. Bij de newborn fotoshoots kiezen we vaak een rustige achtergrond voor een pure uitstraling. Zo komt zo’n pasgeboren kleintje vaak het mooist naar voren.

  Minishoots

  De minishoots hebben elk hun eigen (vaak wisselende) thema. Je hoeft hierbij geen eigen achtergrond of decor te kiezen. Wel heb je veel keuze uit verschillende thema’s die op vaste data worden gepland. Van welk thema word jij het meest enthousiast?

  Made by Mone staat natuurlijk bekend om kinderfotografie en als cakesmash-specialist! Zo nu en dan leg ik ook andere bijzondere momenten voor je vast. Wat dacht je van een prachtige portret? Of een vrolijke kliederboel met de paintsmash? Bekijk snel welke andere fotoshoots ook mogelijk zijn in de Made by Mone studio!

  Bereikbaarheid

  De Made by Mone studio is gemakkelijk bereikbaar! Speciaal voor mijn klanten heb ik een eigen parkeerplaats recht voor de deur. Deze mag je tijdens een fotoshoot gratis gebruiken.

  Kom jij de studio een keer van dichtbij bekijken tijdens een cakesmash? Of boek je liever een newbornshoot? Ook voor een minishoot of andere creatieve fotosessie ben je meer dan welkom!

  Je vindt de Made by Mone studio aan de Kraaivenstraat 25-19 in Tilburg.

  Cakesmash

  Cakesmash

  Een taart, een feestelijke bende en héérlijke foto’s van jouw kids!

  naar Cakesmash
  New born shoot

  New born shoot

  Dit koester je: prachtige pure plaatjes van jouw kleintje in een unieke omgeving.

  naar new born shoot
  Minishoots

  Minishoots

  Kies uit fantastische thema’s in een fotoshoot van 30 minuten!

  naar minishoots