Minishoots met thema

Minishoots met thema

Dé snelle fotoshoot met verrassende thema’s

Minishoots met thema

Dé snelle fotoshoot met verrassende thema’s

  Yes, supertoffe thema’s, helemaal gestyled en betaalbaar! Dat zijn de minishoots in mijn fijne Made by Mone daglichtstudio. En jij hebt het hele jaar door de kans om compleet met decor en aankleding grappige, romantische en feestelijke momenten vast te leggen.

  Ideaal als je een compleet gestylede fotoshoot wilt doen. Eerdere edities fotografeerde ik al in toffe settings met een herfstdecor, een boho-thema (yes, met tipi en macramé accessoires!) en speciale versies als ‘Mama & ik’ en ‘Ik lijk op papa!’ als Vaderdag-shoot. En natuurlijk mijn inmiddels beroemde kerst-minishoots. De thema, aankleding en achtergronden wisselen steeds, dus houd mijn planning in de gaten.

  En ik noem het niet voor niets minishoots! Binnen no time (zo’n 15-20 minuten) maak ik mooie, professionele plaatjes van je kiddo’s. In een bijzonder thema dat je helemaal zelf kunt kiezen. Compleet met props, grappige accessoires en in een unieke setting.

  De (kerst)minishoots zijn snel volgeboekt op de vaste data.
  Je betaalt daarom een aanbetaling vooraf en het restantbedrag voor de fotoshoot daarom twee weken van tevoren.

  Zo ben jij gegarandeerd van een plekje en weet ik zeker dat ik jouw kindjes op de foto mag zetten.

  Jouw minishoot met thema

  Je zet je kinderen maar al te graag op de foto. Snelle kiekjes, leuke momenten. Waarschijnlijk staat je telefoon er vol mee. Maar dan. Laat je ze afdrukken, maak je er een fotoboek van of.. blijven ze op je telefoon staan? Zonde, vind ik.

  Het is vaak een uitdaging om je kids écht leuk vast te leggen, toch? Het kost tijd, ze hebben er geen geduld voor (en jij misschien ook niet

  Minishoots: zo gaat dat

  Minishoots: zo gaat dat

  Minishoots: zo gaat dat

  Een minifotoshoot bij Made by Mone ziet er ongeveer zo uit:

  1. Je kiest het thema waar je helemaal fan van bent en checkt of de data in je agenda passen. Yes? Dan vul je het reserveringsformulier in van de door jou gekozen minishoot of kerstsessie. Wil je meerdere kindjes uit verschillende gezinnen samen? Boek dan twee tijdslots achter elkaar of overleg even over de mogelijkheden.
  2. Je ontvangt direct een bevestiging. 
  3. Ik stuur je enkele dagen de factuur. Je betaald 25 euro aanbetaling binnen 14 dagen om het plekje voor jullie vrij te houden.
  4. Het overige deel van de factuur betaal je in termijnen of in 1 betaling uiterlijk twee weken vóór de minishoot voldoet. Als de aanbetaling of betaling niet op tijd is voldaan, dan komt jouw plekje weer vrij voor een ander.
  5. Voorafgaand aan de shoot mail ik je nog met alle info handig op een rijtje.
  6. Als je aankomt bij de Made by Mone studio (Kraaivenstraat 25-19, Tilburg), kun je parkeren op de gratis parkeerplek voor de studio. Speciaal voor mijn klanten!
  7. Per minishoot reserveer ik 20 minuten voor jouw kids. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want er is weinig tot geen ruimte voor uitloop of meerdere kledingwissels.
  8. Tijdens de minishoot staat het themadecor al klaar. Ook alle props en accessoires zijn ready om gebruikt te worden. Ik maak zo’n 15-20 minuten de mooiste plaatjes van jouw kids. Je mag zelf even ontspannen en meegenieten!
  Zo ontvang je de minishootfoto’s

  Na de shoot werk ik hard om de mooiste foto’s te bewerken. Binnen maximaal drie weken ontvang je digitale bestanden. In een online galerij kun je thuis rustig de foto’s bewonderen en kiezen. Later download je de selectie hier ook weer gemakkelijk. 

  snelle fotoshoot met verrassende thema’s
  en een laag tarief!


  Boek nu

  Boek jouw eigen minishoot!

  De komende tijd tover ik mijn fotostudio om in de volgende (kerst) thema’s.
  Klik op de shoot van je voorkeur om meer informatie te lezen

  Zeg eens eerlijk lieve mama hoe vaak sta jij met je kids op de foto? Of ben jij altijd thuis de fotograaf.

  In een korte sessie gaan we een aantal mooie plaatjes van jullie samen schieten. Lekker gek doen samen, een dikke knuffel. Mooie liefdevolle portretten van mama en kindje(s). Oma en kleinkindje(s) mag natuurlijk ook.

  Meer informatie

  Lekker smullen van een flink stuk watermeloen. Het geklieder nemen we voor lief. 


  lees meer

  Bij deze shoot maken we een aantal mooie portretten van jullie kindje(s) met een achtergrond kleur naar keuze!

  Lees hier meer

  Zeg eens eerlijk lieve mama hoe vaak sta jij met je kids op de foto? Of ben jij altijd thuis de fotograaf.

  In een korte sessie gaan we een aantal mooie plaatjes van jullie samen schieten. Lekker gek doen samen, een dikke knuffel. Mooie liefdevolle portretten van mama en kindje(s). Oma en kleinkindje(s) mag natuurlijk ook.

  Meer informatie

  De fotoshoot met het hele gezin of jullie kindje alleen? 

  Lees meer

  Foto's maak je niet alleen voor nu maar misschien nog wel meer voor later.

  Kom jij herinneringen vastleggen?

  lees hier meer info

  De blaadjes vallen en de beer doet zijn winterslaapje. Kom jij gezellig foto's maken in de studio?

  Meer informatie lees je hier

  Mag het voor jullie wel wat gekker. Ben je niet bang voor een sugar rush? Dan zit je met dit thema zeker goed. Een decor met veel rood en wit voor het kerstsfeertje vullen we met allerlei lekkers.

  Meer informatie

  Brr.. het zal wel een beetje koud zijn kamperen met kerst. Maar we steken "een vuurtje" aan voor de caravan en drinken chocomelk met slagroom.

  Meer info

  Ieder jaar een nieuw thema verzinnen is een hele klus. 
  Ben je al eerder geweest en wil je zeker een nieuw decor dan zit je hier zeker goed. 


  Lees meer

  We bouwen de studio om tot kerstkeuken waarin de kindjes lekker aan de slag mogen met koekjes “bakken”. Dat wordt dolle pret. 

  Meer informatie

  Ook de bosdiertjes vieren feest en genieten van de witte kerst

  Meer informatie