Newborn fotoshoot

Newborn fotoshoot

In alle rust foto’s maken van je prachtige baby.

Newborn fotoshoot

In alle rust foto’s maken van je prachtige baby.

  Bij Made by Mone is een newborn shoot volledig verzorgd

  Bij Made by Mone is een newborn shoot volledig verzorgd

  Wow, gefeliciteerd! Je verwacht gezinsuitbreiding of je prachtige baby is net geboren. Dit is een héél bijzondere tijd voor je. Een tijd die supersnel voorbij vliegt. Ze groeien zo snel hè? ‘Geniet er maar van’, zegt waarschijnlijk de halve wereld tegen je. En gelijk hebben ze, dus je klikt erop los. Kiekje hier, kiekje daar. Zo kun je deze ‘kroeltijd’ nog lekker even verlengen met fotootjes.

  Maar écht mooie plaatjes schieten, is best lastig. Foto’s die je zou inlijsten of over een tijdje samen terugkijkt. Niet alleen voor jezelf, maar later ook met je kleintje. Die babyteentjes, mooie lange wimpers en misschien wel een lief, klein lachje. Zo waardevol. Met een newborn shoot kies je ervoor om deze mooie periode voor altijd vast te leggen.

  Newborn shoot voor de allerkleinsten

  Newborn shoot voor de allerkleinsten

  Newborn shoot voor de allerkleinsten

  Een héél bijzondere tijd dus. Maar ook een heel drukke periode. Alles is (weer) nieuw. Je krijgt veel bezoek, je baby slaapt veel (en hopelijk goed) en de luiers zijn niet aan te slepen. Wanneer heb jij tijd om foto’s te maken? Dat is best lastig in de eerste weken.

  Bij een newborn shoot kies je er bewust voor om deze periode tóch vast te leggen. En hóe! Bij Made by Mone vindt de fotoshoot in de eerste drie weken na de geboorte plaats. Een pasgeboren baby slaapt nog veel en wil lekker knus liggen. Als ze nog zo klein zijn, is het gemakkelijker om ze in verschillende posities te leggen. Slapende kindjes kun je natuurlijk niet timen, maar binnen zorg ik ervoor dat de omstandigheden ideaal zijn. De Made by Mone studio is daarom lekker warm (zo’n 25 graden) en je baby ligt op een speciaal kussen.

  Ook is er genoeg tijd voor verschoning of voeding, want de newborn fotoshoot duurt anderhalf tot drie uur. Zo kunnen we in alle rust foto’s maken. Soms moeten we even wachten tot het kleintje in slaap valt of zich veilig voelt in de nieuwe omgeving. Dat staat altijd voorop.

  Mijn newborn foto’s en shoots herken je aan:

  • Mijn eigen stijl met natuurlijke materialen in zachte tinten, wit, beige, grijs en bruin voor een zo puur mogelijk beeld en zachte pastelkleuren. Ik heb een ruime keuze aan mooie doeken en dekens die ik tijdens de shoot kan gebruiken. Hier bekijk je wat voorbeelden uit mijn portfolio.
  • Een helemaal verzorgde sessie waarbij jij en je kindje jullie fijn voelen. Alle materialen (van foto-accessoires tot zachte kussens en poetsdoekjes) zijn aanwezig en je mag zelf lekker ontspannen tijdens de shoot.
  • Een ongedwongen sfeer waarin je vooraf je eigen voorkeuren mag aangeven. Ik ga daar als professionele newborn-fotograaf graag mee aan de slag. Tijdens de shoot gebruik ik mijn creativiteit en scherpe oog voor details om de mooiste momenten vast te leggen.


  Piepkleine vingertjes, een schattig neusje en misschien wel een lief lachje?
  Ik leg je kleine spruit graag vast!

  Newborn fotoshoot: Zo gaat dat

  Die kleintjes op de gevoelige plaat vastleggen, kan best een uitdaging zijn. In de Made by Mone studio voel jij je op je gemak en je baby slaapt lekker door.

  Een newborn fotoshoot bij Made by Mone ziet er ongeveer zo uit:

  1. Wanneer plan je een newborn shoot?
   Het is slim om de fotoshoot al in de zwangerschap te boeken, want een geboorte laat zich niet gemakkelijk plannen! Rond de uitgerekende datum houd ik wat plekjes vrij in mijn agenda. Als de kleine er is, hoor ik graag van jullie welk moment het beste uitkomt. Dat mag gewoon via de mail of app. Samen plannen we een definitieve afspraak.

   Geen plekje in mijn drukke agenda gereserveerd en nu die kleine er is tóch een newborn-reportage plannen? Je mag altijd informeren of er nog een plekje vrij is!

  2. De voorbereiding
   Een pasgeboren baby laat zich het gemakkelijkst poseren als deze diep slaapt. Het is dus fijn als je kindje gevoed is voordat jullie in de studio aankomen. Neem zelf voldoende luiers en voeding mee. Vergeet ook de speen niet! Voor de papa en mama is het gemakkelijk om een schoon shirt mee te nemen. Wie weet wil je ook nog samen met je kindje op de foto!

  3. Tijdens de fotosessie
   Tijdens de newborn shoot wordt je kleintje (deels) bloot gefotografeerd. Een pasgeboren baby kan zich zo niet goed warm houden. Daarom is het in de studio zo’n 25 graden. Het is slim om zelf dus luchtige kleding aan te trekken. Terwijl je baby geniet van de warmte op een speciaal kussen, kan het voor ons als een sauna voelen.

  Niet elk kindje vindt iedere positie fijn. Ik kan daarom geen garantie geven dat alle posities lukken. Afhankelijk van jullie wensen en hoe goed jullie kindje slaapt, kunnen we ook nog wat foto’s maken met props. Je kan hierbij denken aan een klein bedje, mooie schaal of een mand.

  Maak je niet druk om kleine poep-, plas- of spuugongelukjes. Ik heb genoeg materialen in de studio om alles schoon te maken.

  Ben je ook zo benieuwd naar de resultaten van mijn blije mama’s en papa’s? Je bekijkt ze gemakkelijk in mijn newborn portfolio.

  Zo ontvang je de newborn foto’s

  Zo ontvang je de newborn foto’s

  Zo ontvang je de newborn foto’s

  Na de shoot werk ik hard om de mooiste foto’s te bewerken. Binnen maximaal drie weken ontvang je de complete serie. In een online galerij kun je thuis rustig de foto’s bewonderen en kiezen. Later download je de selectie hier ook weer gemakkelijk.

  Je ontvangt de gekozen foto’s van de newborn shoot in het album en als digitale bestanden in hoge resolutie. Kiezen is misschien lastig als je al die geweldige kiekjes ziet, dat begrijp ik! Daarom ontvang je bij sommige pakketten de complete serie, zodat je geen keuze hoeft te maken. Ook is het altijd mogelijk om foto’s na te bestellen.

  Bij het pakket ‘Mega’ is de shoot ook in overleg op zondag mogelijk!

  Welke newborn shoot past het beste bij jouw kindje?

  Welke newborn shoot past het beste bij jouw kindje?

  Ben jij al klaar om een newborn shoot te boeken? Dan kijk je vast uit naar het koesteren van de mooie plaatjes. De newborn fotoshoot van Made by Mone is elke keer een feestje. Je kunt zelf aangeven of je pure foto’s het mooist vindt of juist een haarbandje of mutsje wilt gebruiken. Met props of alleen op het kussen; de keuze is aan jou. Ook nog samen met het gezin of de broertjes en zusjes op de foto? Dat kan! Voor hen is er in ieder geval een fijn speelhoekje waar zij zich tijdens de shoot kunnen vermaken.

  Basis

  € 329,-

  Basis

  Basis

  € 329,-

  • Enkel foto's van de newborn baby
  • 15 foto's door fotograaf gekozen
  • mini harmonica album

  Luxe

  € 349,-

  Luxe

  Luxe

  € 349,-

  • Foto's van de newborn baby
  • Foto's met ouders of het hele gezin
  • complete serie foto's (minimaal 25)
  • mini harmonica boekje

  Mega

  € 369,-

  Mega

  Mega

  € 369,-

  Meest gekozen pakket

  • Foto's van newborn baby
  • Broertjes / zusjes foto's mogelijk
  • Foto's met ouders en met het hele gezin
  • Complete serie foto's (minimaal 30)
  • Luxe album met fotokaft en jullie favorieten uit de serie erin verwerkt
  • Shoot in overleg ook op zondag mogelijk

  Om voor altijd te koesteren zo mooi!

  Je bent méér dan welkom als je zin hebt in een pure, ontspannen newborn fotosessie! Je kunt gratis parkeren voor de deur van mijn heerlijke fotostudio in Tilburg. Samen maken we er een mooie shoot van.

  Een (letterlijk) warme studio waar jij kunt ontspannen en je baby lekker slaapt.

  Gemakkelijk van tevoren in te plannen en flexibel om tot een definitieve afspraak te komen.

  Keuze uit verschillende pakketten en samen met het gezin of broertjes/zusjes op de foto!

  Ideale omstandigheden voor een newborn en voldoende tijd voor verschonen en voeden.

  Compleet verzorgd inclusief aankleding en een speciaal kussen in een megamooie daglichtstudio.

  Een onvergetelijke dag en een bijzondere ervaring om voor altijd te koesteren!