Nadat we samen een datum hebben afgesproken is het tijd om te bespreken welke kleuren jullie mooi vinden of misschien mag ik een thema voor jullie uitwerken?
Afhankelijk van het gekozen pakket maak ik een decor gebaseerd op mijn reeds eerder uitgevoerde kleurencombinaties of thema’s. Of misschien willen jullie echt iets speciaals en mag ik op basis van jullie wensen een uniek decor samenstellen (pakket knalfeest) Geen idee is te gek, kom maar op met die uitdaging!

Pakket Feestje of Pakket Groot Feest
Jullie maken een keuze uit mijn bestaande decors.
Onderaan de pagina heb ik een hele reeks foto’s verzameld van decors die al ooit eens mocht doen en waaruit een keuze mag worden. Ik probeer het decor zoveel mogelijk hetzelfde te maken maar uiteraard kan we weleens een ballon een andere kleur hebben of een decorstuk net wat anders staan.

Pakket Knalfeest!
Jullie willen echt iets speciaals voor het kleine feestvarkentje en niet beperkt zijn tot een keuze uit de bestaande decors. Misschien hebben jullie een voorbeeldfoto gezien of geheel eigen idee

Vind je het lastig iets te bedenken maar wil je wel een custom made decor denk dan eens na over onderstaande vragen:

Houden jullie van uitbundige decoratie of juist ingetogen?
Zijn er kleuren die jullie erg mooi vinden?
Is er een tekenfilm of boek wat jullie kindje erg leuk vind?
Een thema wat terugkomt in de babykamer of in jullie interieur?
Misschien heef jullie kindje al een lievelingsdier?
Of willen jullie het geboortekaartje gebruiken als inspiratie voor het decor?


Met al mijn creativiteit ga ik aan de slag om leuke spulletjes bij elkaar te zoeken, te shoppen of te knutselen en op de dag van de shoot staat er dan een gave setting klaar.

Ik hou bij de styling graag de vrijheid om met al mijn creativiteit, mijn jarenlange ervaring en mijn beschikbare materialen een geweldig decor samen te stellen. Mijn decors worden dus ook geen exacte kopie van een setting die je bij een collega hebt gezien. Het is ook niet nodig van ieder detail te beschrijven hoe het decor moet worden. Jullie mogen de styling gewoon aan mij overlaten!

Onderstaand heb ik een hele reeks foto’s verzameld van decors die al ooit eens mocht doen en waaruit een keuze mag worden gemaakt bij pakket Feestje of Groot feest.
Dit kan jullie een indruk geven van mijn stijl en vast ook helpen in het kiezen van jullie kleur of thema bij pakket Knalfeest. Ook Pinterest is een bron aan inspiratie voor toffe thema’s voor en custom made decor.


De taart
Dankzij de fijne samenwerking met diverse leveranciers en een professionele bakkerij kan ik voor iedere setting een passend decor en taart regelen. De taarten die je op de decorfoto’s ziet zijn slechts voorbeelden en zijn niet standaard voor dat decor. Hoe de taart eruit komt te zien is een verrassing maar je mag er vanuit gaan dat het perfect past in het decor.
Hebben jullie specifieke wensen voor de taart dan kan ik dit verzoek altijd neerleggen bij de bakkerij maar dit kan mogelijk extra kosten met zich meebrengenMeer lezen over hoe een cake smash in zijn werk gaat kijk dan even hier. Wil je ook graag zien wat voor toffe foto’s het oplevert met een mooi decor en een vrolijk feestvarkentje dat ging cake smashen? Neem dan snel een kijkje in mijn portfolio

Natuurlijk zijn deze decors ook te kiezen als je gaat voor een paintsmash, donutsmash, Nutella shoot, fruitfeestje of een themashoot


Klik op de foto om deze in groot formaat te bekijken, onder de foto staat een nummer en de naam van het decor weergegeven. Handig om te weten bij het doorgeven van jullie cake smash decor keuze.

Pakket Klein feestje: alleen kleurkeuze mogelijk, eenvoudig decor met slingers en ballonnen
Pakket Feestje: keuze uit decors op deze pagina
Pakket Groot feest! : keuze uit decors op deze pagina
Pakket Knalfeest: speciaal voor jullie gemaakt decor, ook een bestaande decor of combinatie van decors is mogelijk.