Wanneer jullie kindje één jaar wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Dit gaat gevierd worden met een gezellig feest, taart, slingers en ballonnen, cadeautjes en een feestelijke outfit! Vanuit Amerika is ook de traditie overgewaaid om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! Een vrolijke fotoshoot die garant staat voor onvergetelijke foto’s.

Vieze handjes, vieze voetjes en taart toetjes! Vies worden mag! Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart.

Voorafgaand hebben we per mail al contact over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren en/of thema jullie graag terugzien in de shoot en we plannen een datum. Cakesmash-foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor op de uitnodigingen. Plan de shoot dan circa 6-8 weken voorafgaand aan het feestje.


Decor
Bij pakket ” Feestje ” en “Groot voor feest” mag er een keuze worden gemaakt uit de kleuren(combinaties) en thema’s uit mijn standaard assortiment. Willen jullie echt iets unieks? Kies dan pakket “Knalfeest” of “Mega Party” zodat ik speciaal voor jullie een thema kan uitwerken! Hoe gaaf is dat!
Het is daarbij niet nodig om zelf alles tot in detail uit te denken. Ik behoud graag een stukje vrijheid om met al mijn ervaring en een flinke dosis creativiteit een tof decor samen te stellen. Op de dag van de shoot staat dit voor jullie klaar!

De taart
Passend bij het decor laat ik door een professionele bakkerij een taartje maken van zachte cake en luchtige crème! Heeft jullie kindje een allergie vraag dan naar de mogelijkheden.


De shoot
We maken kennis met elkaar en geven jullie kindje even de tijd om te wennen aan de studio en fotograaf. Dan is het tijd om de feestoutfit aan te trekken want we gaan nu echt beginnen. Afhankelijk van het gekozen pakket varieert de tijdsduur en welke elementen gefotografeerd worden.

We beginnen de shoot met foto’s van het feestvarkentje zonder taart. Het is hierbij niet mogelijk om gezinsfoto’s of foto’s met andere kindjes te maken. Als we enkele mooie plaatjes hebben kunnen schieten komt de taart tevoorschijn. Dit is ook het moment voor een eventuele kledingwissel.

Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje en decor in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!
Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals handjes en voetjes vol taart.

Wanneer jullie kindje genoeg heeft van het taartje mag het lekker schoon worden in een badje met water en schuim. Er zijn verschillende badjes aanwezig. De meeste kindjes vinden dit een heerlijke afsluiting en gaan fijn even spelen en spetteren in het water. Nog meer vrolijke foto’s dus!

Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om ipv het badje met water en schuim een melkbadje te doen. We vullen het badje dan met een mengsel van warm water en melk. Erg leuk omdat hier verse bloemen, blaadjes of fruit kunnen drijven. Bij pakket Mega Party is deze mogelijkheid inbegrepen zonder meerprijs.


Na de shoot
Ik ga hard aan het werk om de mooiste foto’s te bewerken. Na maximaal 3 weken is de complete serie foto’s klaar.
Wanneer je kiest voor pakket “Knalfeest” of “Mega Party” is het mogelijk om de serie foto’s met spoed te laten bewerken. Geef dit dan bij boeking even aan zodat ik hiermee rekening kan houden in mijn agenda. Na max 1 week is de serie dan klaar. Nog sneller al enkele foto’s nodig vraag naar de mogelijkheden?

Ik presenteer jullie de serie foto’s in een online galerij waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen. Hiervandaan zijn de foto’s later ook eenvoudig te downloaden.

De gekozen foto’s ontvangen jullie verwerkt in het album en als digitaal bestand in hoge resolutie. Uiteraard is het ook mogelijk extra bestanden of producten te bestellen. Ik snap heel goed dat kiezen uit al die vrolijke foto’s van jullie knapperds niet te doen is als ouders. Daarom heb ik ook pakketten samengesteld waarbij je de complete serie ontvangt

Prijzen

Groot feest!
239,-
luxe pakket
Keuze uit de bestaande kleurencombinaties en thema's
Taart inbegrepen
Gebruik van kleding in de studio indien gewenst
Eerst foto's zonder taart
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
12 digitale bestanden naar keuze
mini-harmonica-boekje met de gekozen foto's
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Mega Party
329,-
Voor wie echt iets speciaals wil!
Het meest complete pakket voor onvergetelijke herinneringen
Met een speciaal voor jullie ontworpen thema of kleurencombinatie
Naam van jullie kindje verwerkt in decor of op de taart
Luxe cakesmash taart inbegrepen
Gebruik van kleding in de studio indien gewenst
Outfit wissel(s) mogelijk
Eerst foto's zonder taart in het cakesmash decor
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
Naar keuze schuimbadje of melkbadje
De complete serie foto's (minimaal 40)
Luxe album met de complete serie foto's
Gratis spoedservice
Digitale collage van jullie favorieten foto's
Reserveer nu!Reserveer nu!


Extra opties 
indien niet inbegrepen bij pakket van jullie keuze
* extra taartje wanneer meerdere kindjes op de foto gaan € 20,- ps.
* naam verwerkt in decor of met taarttopper op taart € 25,- ps.
* spoedservice (binnen max 1 week klaar) € 25,-
* melkbadje (badje met melk, verse bloemetjes/baadjes/fruit) € 25,-
* mini shoot vooraf om ook enkele neutrale (gezins) foto’s te maken € 99,-