Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Dit gaan jullie vieren met een gezellig feest, taart en limonade, slingers en ballonnen, cadeautjes en een feestelijke outfit! Vanuit Amerika is ook de traditie overgewaaid om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! Een vrolijke fotoshoot die garant staat voor onvergetelijke foto’s.

Vieze handjes, vieze voetjes en met taart besmeurde toetjes! Vies worden mag! Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart.

Voor de cakesmash
Voorafgaand hebben we per mail al contact gehad over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren of thema jullie graag terugzien in de shoot en we plannen een datum.  Cakesmash-foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor de uitnodigingen voor de verjaardag van jullie kindje. Plan de shoot dan circa 6 a 8 weken voorafgaand aan het feestje. Of kies een pakket waarbij spoedservice is inbegrepen

Voorbeeld van een cakesmash foto, een jongen zit onder de blauwe taart

Kleuren en/of thema
Ik stem de cakesmash-setting graag af op jullie wensen. Misschien zijn er kleuren die jullie erg mooi vinden, een kleur of thema dat terugkomt in jullie kamertje/interieur, iets waar jullie kleintje dol op is etc? Mag de decoratie uitbundig of liever subtiel en beperkt?

Een thema (kan afhankelijk van het gekozen pakket) in overleg bepaald worden. We maken een keuze uit mijn bestaande kleurencombinaties, de thema’s die ik eerder al uitwerkte. Of maken jullie het extra speciaal door te kiezen voor het pakket waarbij speciaal voor jullie een decor wordt ontworpen?

Met mijn jarenlange ervaring en een flinke dosis creativiteit ga ik aan de slag om een geweldig decor te verzorgen. Daarbij hou ik graag een stukje creatieve vrijheid. Het is dus niet nodig alle details door te geven.  

De taart
In de gekozen kleuren en passend bij het thema laat ik voor jullie kindje een mooi taartje maken. Ook wanneer jullie kleintje een allergie heeft kan deze professionele bakkerij een heerlijke smashcake maken. 
Het taartje is opgebouwd uit luchtige cake en zachte creme.

De kleding
Bij Made by Mone boek je niet zomaar een cakesmash-reportage. Made by Mone bied een compleet pakket dus ook aan de kleding is gedacht. In de studio beschik ik over 3 kasten vol met outfits voor 1 jarige. Hoedjes, haarbandjes, jurkjes, tutu’s, bretels, t-shirts, korte broekjes, petjes een mooie collectie waaruit jullie een leuke outfit mogen samenstellen. Je kan deze ter plekke kiezen. Uiteraard mogen jullie ook een eigen outfit gebruiken.

Wat moeten we zelf meenemen?
– een rompertje dat gedragen kan worden onder de outfit en vies mag worden
–  een bekertje of flesje om jullie kindje tussendoor iets te laten drinken
–  het favoriete speeltjes of een speentje kan helpen om jullie feestvarkentje af te leiden of te  troosten.
–  een setje schone kleding 
– een tasje voor de vies geworden kleding
In de studio zijn badschuim (Zwitsal) en hydrofiele handdoeken aanwezig voor het badje.

De shoot
Een smashcake fotoshoot is onder te verdelen in 3 fases. Het is afhankelijk van het gekozen pakket welke van deze 3 we doorlopen en of deze ook worden gefotografeerd.

We beginnen de shoot met foto’s van het feestvarkentje zonder taart. (Pre-smash). Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!  Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.

Wanneer jullie kindje genoeg heeft van het taartje mag het lekker schoon worden in een badje.  Hoe leuk is het om dat vrolijke gespetter ook vast te laten leggen?!


Na de shoot
Ik ga hard aan het werk om de mooiste foto’s te bewerken. Na maximaal 3 weken is de complete serie foto’s klaar.
Of maak gebruik van de spoedservice bij mijn meest uitgebreide pakketten

Ik presenteer jullie de serie foto’s in een online galerij waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen. De gekozen foto’s ontvangen jullie ook verwerkt in het gedrukte album en als digitaal bestand in hoge resolutie. Uiteraard is het ook mogelijk extra bestanden of producten te bestellen.

Prijzen

Een mini feestje
149,-
Keuze uit de basis kleurencombinaties
Taart inbegrepen
Enkel foto's van het cakesmash gedeelte
5 digitale bestanden naar keuze
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Feestje!
199,-
Keuze uit de bestaande kleurencombinaties en thema's
Taart inbegrepen
Gebruik van kleding in de studio indien gewenst
Eerst foto's zonder taart
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
12 digitale bestanden naar keuze
Album met 5 spreads
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Knalfeest!
249,-
Voor wie echt iets speciaals wil!
Met een speciaal voor jullie ontworpen thema of kleurencombinatie
Taart inbegrepen
Gebruik van kleding in de studio indien gewenst
Eerst foto's zonder taart
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
De complete serie foto's (minimaal 30)
Luxe album met 10 spreads en foto op de kaft
Gratis spoedservice
Digitale collage van jullie favorieten foto's
Melkbadje na afloop mogelijk
Reserveer nu!Reserveer nu!

* extra taartje bij meerling cakesmash € 20,- ps.
* pakket een mini feestje is enkel te boeken op doordeweekse dagen en voor 1 kindje tegelijk