Wie is nu eigenlijk de kinderfotograaf bij Made by Mone? 

Simone, 38 jaar en trotse mama van 2 stoere jongens Finn en Dexx.
Ik ben een creatieve duizendpoot, verslaafd aan sushi en chocolade, een dierenvriend, harde werker, zorgzaam en geduldig. Samen met mijn man Ulrik hebben we een huisje, boompje, beestje in Tilburg.

Mijn bedrijf begon ooit als een uit de hand gelopen hobby. Een plek om mijn zelfgemaakte creaties te verkopen. Vooral het maken van fotosieraden vond ik erg mooi om te doen naast mijn beroep als (psychiatrisch) verpleegkundige.

In 2014 gooide ik het roer om en ging ik echt aan de slag met mijn grote passie fotografie. Ik hou van veel takken van fotografie maar vooral het fotograferen van kinderen heeft mijn hart gestolen. Lekker ongedwongen en speels! Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en geloof dat dat de mooiste foto’s oplevert. Dat hoeft niet altijd een “brede smile” foto te zijn. Een stoere, serieuze of dromerige blik kan juist karakteristiek zijn voor jouw kind.

Naast dat ik met veel plezier kinderfotograaf ben bij Made by Mone zet ik me ook met veel liefde in voor stichting Earlybirds. Voor deze stichting fotografeer ik prematuur geboren kindjes in het ziekenhuis.

Creatief bezig zijn is echt mijn passie en ik kan het dan ook niet laten om te blijven freubelen.
Ik vind het heerlijk om een gaaf thema uit te mogen werken voor een fotoshoot. Kleuren op elkaar afstemmen, mooie spulletjes shoppen of ik ga zelf aan de slag om iets te maken. Gezellig aan tafel in de huiskamer, omringt door mijn gezin knutsel ik decoratie voor bij mijn fotoshoots.

Met mijn camera en creativiteit leg ik jouw bijzondere momenten vast!

Voor een gezellige fotoshoot zijn jullie van harte welkom in mijn prachtige daglichtstudio. Sinds april 2018 is deze te vinden aan de Kraaivenstraat te Tilburg. Alvast een indruk van krijgen van de studio? Kijk dan even hier