Ook dit jaar organiseer ik in mijn studio in Tilburg weer kerst mini sessies.
Een gezellige korte fotoshoot voor kinderen van alle leeftijden, prachtig gestyled met een kerst-tintje!
Hoe leuk is het om foto’s van jullie kindjes te gebruiken voor de kerstkaartjes, als digitale kerstgroet of als kadootje voor bijvoorbeeld opa en oma!

Mini shoot! Wat is dat precies?
Het woord zegt het al mini, dus klein! We gaan 15 a 20 minuten foto’s maken in het decor wat dan al klaar staat. Een mini shoot geeft dus geen tijd om meerdere malen om te kleden of van decor te wisselen maar wel genoeg mogelijkheden om tegen een aantrekkelijk tarief een aantal toffe foto’s te maken. Ik reserveer een tijdstip voor jullie dus zorg dat je op tijd bent! Er is weinig ruimte voor uitloop
Tijdens een mini kerstshoot worden alleen foto’s gemaakt van kinderen uit 1 gezin

Er zijn ook dit jaar vier geweldige thema’s voor de kerst mini sessies die op verschillende dagen staan gepland.
Op verzoek van de trouwe kerst-mini-sessie-deelnemers is er dit jaar ook keuze uit verschillende pakketten

Pakket Basis
Prijs € 49,-
Inclusief 3 digitale bestanden naar keuze

Pakket Luxe
Prijs € 99,-
Inclusief de complete serie digitale bestanden

Pakket Mega
Prijs € 129,-
Inclusief de complete serie digitale bestanden
Prachtig album 20 x 20 cm

Bovenstaand zijn de vroegboek prijzen. Het is niet mogelijk achteraf nog de pakketkeuze te wijzigen.
Wel zijn er altijd extra bestanden, afdrukken en albums te bestellen maar dan profiteer je dus niet van de vroegboek- prijzen


update beschikbare data 05-10-2021. 08.00 UUR

Thema 1: Baking some Christmas Cookies VOL GEBOEKT
We bouwen de studio om tot kerstkeuken waarin de kindjes lekker aan de slag mogen met koekjes “bakken”. Dat wordt dolle pret.
Denk aan rood-wit, bakspullen, meel, deeg, koekjes….en een beetje geklieder
Minder geschikt voor babytjes


Thema 2: It’s a Christmas Candyland VOL GEBOEKT
Mag het voor jullie wel wat gekker. Geniet je altijd van die heerlijke klieder foto’s van mijn cakesmash sessies? Ben je niet bang voor een sugar rush? Dan zit  je met dit thema zeker goed.
Bij dit thema is het mogelijk je kindje(s) te laten genieten van een mini-cupcake, donut of ander lekkers. We beginnen met wat “normale” foto’s en eindigen met iets lekkers eten.
Er mag dus gesnoept en gekliederd worden.

Denk aan: snoep en cupcakes in de klassieke kerstkleuren wit-rood-groen

Te boeken op :
Zaterdag 13 november 2021 VOL

Zondag 21 november 2021


Thema 3: Christmas Party Animals VOLGEBOEKT
Ook de bosdiertjes vieren feest en dromen van een witte kerst. Meneer Eekhoorn heeft alvast inkopen gedaan en de bruine beer doet nog een dutje met zijn kerstmuts op. Kom jij alvast een feestje met hen vieren?

Omdat er nog geen kerstartikelen te koop zijn heb ik nog geen foto’s van het decor. Denk aan: een prachtig kerstbos vol met diertjes, feestelijk, een beetje sneeuw, mos, hout, boompjes,

Te boeken op :

Zondag 7 november 2021 VOL

Zaterdag 27 november 2021 VOL


Thema 4 : Waking up on Christmas morning VOL GEBOEKT
Tijd om op te staan. Maar eerst nog even lekker knuffelen in het grote bed!
Stoeien, kussengevecht… en vergeet je favoriete knuffelbeest niet!
Dit thema leent zich ook voor het maken van een toffe gezinsfoto en is geschikt voor alle leeftijden.

Denk aan: een groot bed, lichte kleuren *wit, crème beige, subtiele kerstdecoratie) kussen, dekens etc

Te boeken op :
Zondag 28 november 2021 volHoe kan ik reserveren?
✔️Stuur een mail naar info@madebymone.nl of gebruik onderstaande knop

✔️Vermeld duidelijke welke datum(s) en tijd(en) je voorkeur heeft/hebben. Bij ieder thema staat aangegeven welke data/tijden nog beschikbaar zijn. Handig als je naast je eerste voorkeur ook 1 of meerdere andere opties doorgeeft dat helpt sneller een afspraak te plannen samen.
✔️Je ontvangt zo snel mogelijk reactie over de beschikbare opties aan de hand van jullie voorkeuren en zo plannen we samen de afspraak. 
✔️ Ik behandel de aanvragen op volgorde van binnenkomst
✔️Na uitwisselen van contact informatie ontvang je de digitale factuur, deze dient vooraf voldaan te zijn. Pas na betaling ligt jullie plekje vast.


Adres
De studio is gelegen aan de Kraaivenstraat 25-19 te Tilburg. De parkeerplek met hetzelfde nummer hoort bij de studio en is vrij te gebruiken. Om parkeeroverlast voor collega ondernemers te voorkomen wil jullie vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van deze plek of de parkeerplaatsen genummerd met 25-18 of 25-20 of de algemene plekken aan de kanaalzijde.

En hoe gaat het dan met corona?
Het virus houdt de wereld al lang in zijn greep en ook ik heb geen glazen bol om de toekomst te voorspellen. We gaan er natuurlijk van uit dat we tegen die tijd gewoon een reeks hele toffe mini shoots kunnen doen.
We kunnen in mijn studio voldoende afstand bewaren en tijdens een shoot kunnen alleen kindjes uit hetzelfde gezin op de foto. In de studio dragen volwassen een mondkapje en bij klachten blijf je thuis.


Mocht er alsnog door aanscherping van de landelijke corona-maatregelen een reden zijn om de shoots niet door te gaan dan ontvangt iedereen naar keuze of het betaalde bedrag terug of een tegoedbon ter waarde van het betaalde bedrag. Maar ik sta er positief in ga er vanuit dat we dit jaar weer mogen knallen!

Na de shoot
Ik ga na de kerst mini sessies hard aan het werk met nabewerken om jullie in een online album een mooie serie foto’s te presenteren. Binnen 2 weken ontvangen jullie hiervoor de link naar het online album en kunnen jullie in alle rust thuis de foto’s bekijken en afhankelijk van jullie gekozen pakket kiezen.
Extra bestanden, producten of kerstkaartjes kunnen bijbesteld worden. Meer informatie hierover ontvangen jullie als de foto’s klaar zijn. 


Kledingtips!
De allerbelangrijkste tip vind ik altijd trek je kindje(s) iets aan waarin ze zich prettig voelen en wat bij ze past! Gaan er meerdere kindjes samen op de foto dan is het erg mooi als de kleuren van de kleding op elkaar zijn afgestemd.
Wat betreft de verschillende thema’s heb ik de volgende tips:

Christmas Cookies
Deze setting is opgebouwd in wit met accenten van rood en zwart. Dit thema combineert daardoor ook erg mooi met kleding in deze kleuren.
Koekjes bakken kan natuurlijk lekker in je kerstpyjama maar ook in een mooie feestoutfit. We gaan echt aan de slag met deeg en mail dus de kleding kan vies worden

It’s a Christmas Candyland
Het decor is vooral rood-wit-blauw met wat groen accenten. Kleding in dezelfde kleuren zou hier zeker ook mooi bij staan

Christmas Party
De diertjes vieren alvast een beetje het kerstfeest. Hierbij kan eigenlijk alles wat betreft kleur. Een feestelijke outfit of juist iets waarmee je normaal ook een boswandeling zou maken zoals een mooi trui of zelf een sjaal en muts.

Waking up on Christmas Morning
Het decor heeft veel wit en creme tinten, zachte kleuren en subtiele kerstdecoratie. Hierbij past qua kleding dus van alles eigenlijk wel. Kom gezellig in jullie pyjamaatjes op de foto of met jullie mooiste (feest) outfit aan.