Wie ik ben en hoe Made by Mone is ontstaan vertelde ik jullie al in het onderdeel Wie is Made by Mone? Naast het gezicht achter de camera vertel ik jullie ook graag wat meer over de Made by Mone studio.

In april 2014 kwam een droom uit toen de berging achter ons huis werd omgetoverd in een kleine daglichtstudio! Ik heb hier de eerste jaren heerlijk kunnen fotograferen. Uiteindelijk werd deze ruimte te klein en mijn bedrijf te druk.

De huidige studio
In april 2018 opende ik een prachtige grote daglicht-studio aan de Kraaivenstraat 25-19 in Tilburg. Een prachtige ruimte met geweldig licht en genoeg ruimte om creatieve foto’s te maken.
Recht voor de ingang van de studio is een parkeerplek (met hetzelfde huisnummer). Deze is speciaal voor mijn klanten en mag door jullie kosteloos gebruikt worden.
Een fotocollage met foto's van de Made by Mone Studio
Het mooiste van de Made by Mone studio vind ik zelf de hoge raampartijen waardoor ik gebruik kan maken van natuurlijk daglicht. Geen geflits waar kindjes mogelijk van kunnen schrikken dus!

Meer ruimte betekende ook nog meer plek om mooie achtergronden, dekens, accessoires, props etc mooi en overzichtelijk uit te stallen waardoor klanten makkelijk hun keuze kunnen maken en ik alles snel bij de hand heb. Zo heb ik inmiddels 3 kasten vol cakesmash-outfits en dekens voor newbornfotoshoots in allerlei kleuren.

In de fotostudio heb ik een fijn zithoekje waar jullie als ouders rustig kunnen toekijken hoe de kinderen op de foto gaan. Natuurlijk met iets te drinken en wat lekkers erbij.
Ook aan de kindjes die mee komen naar de studio maar niet (meteen) op de foto gaan is gedacht. Er is een gezellige speelhoekje met een keukentje, treinbaan, duplo, diertjes en boekjes om zich te vermaken.

Een heerlijke plek, waar ik nog iedere dag met een blij gevoel aan het werk ga. Ik hoop ook jullie (nog) eens te mogen ontvangen in mijn studio!
Foto van Simone

Fotocollage gemaakt van foto's uit de Made by Mone Studio