Bekijk hier het portfolio van Made by Mone. Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen werkwijze en stijl. Puur, fris, kleurrijk, eenvoudig of juist met veel attributen. De keuze is reuze.
Ook ik heb mijn eigen stijl van fotograferen en ga er van uit dat dat ook de reden is dat jullie voor mij gaan kiezen. Je maakt niet even vlug wat kiekje. Nee, samen gaan we herinneringen bewaren! Beelden waar jullie nog lang met veel plezier op terug gaan kijken.
Mijn foto’s laten zich het beste omschrijven als licht en fris. Waarbij zeker bij cakesmashfotografie en paintsmashfotografie ook de nodige kleur niet ontbreekt. 

In mijn portfolio laat ik je graag voorbeelden zien van fotoreportages die ik eerder heb gedaan. Ik stop veel creativiteit en passie in mijn fotoreportages en het eindresultaat laat ik dan ook vol trots zien. Uiteraard alleen na toestemming van jullie als klant of ouders.

Neem maar eens rustig een kijkje zodat je een beter idee krijgt van mijn stijl. Als je het lastig vind om een kleurencombinatie of thema te kiezen voor de cakesmash kan mijn portfolio ook een mooie inspiratiebron zijn. 

Zoek je iets speciaals wat betreft de kleuren of stijl van de fotoreportage die je in gedachten hebt, aarzel dan niet even contact op te nemen. Naast wat je in mijn portfolio terugziet denk ik altijd graag mee over de mogelijkheden om de fotoshoot zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie persoonlijke wensen.

In het drop down menu bovenaan de website kan je een keuze maken uit het portfolio Made by Mone. Werkt het drop down menu niet? Klik dan hieronder op de gewenste portfolio categorie!

Portfolio Made by Mone bij zwangerschapshoot
Portfolio kind&gezin fotografie
Portfolio newborn shoot
Portfolio baby fotografie
Portfolio paintsmash fotoshoot
Portfolio Made by Mone van cakesmash fotoshoot