Het doen van een baby fotoshoot is de investering waard!

Een baby fotoshoot, het klinkt net zo leuk als het is. Het is een hele mooie beleving om bij MadeByMone je baby foto’s te laten maken. Daarnaast houd je er ook nog een aandenken aan over. Deze gaat niet alleen jouw hele leven mee, maar ook die van de baby zelf als deze ouder is. Ik vond het altijd zo cliché klinken maar het is echt waar: voor je het weet zijn ze groot! Hoe mooi is het om die typische baby kenmerken vast te leggen, de eerste lachjes, het spelen met de voetjes, de baby-vetjes, omrollen of zelfs de eerste voorzichtige stapjes. Zoveel mooie waardevolle aspecten die je voor altijd wil bewaren.

Samen bekijken we wat bij jullie wensen past. Wordt dat een pure tijdloze shoot in natuurtinten of kiezen jullie voor wat meer uitbundig en kleurrijk? In mijn daglicht studio in Tilburg, Noord-Brabant beschik ik over vele materialen om een mooie fotoreportage te kunnen maken met jullie kleintje als hoofdrolspeler.

Klik hier om een afspraak te maken voor een baby fotoshoot. Geïnteresseerd om iets unieks te doen met uw baby ter ere van de eerste verjaardag? Probeer eens een cakesmash fotoshoot bij MadeByMone! Klik hier voor meer informatie over wat cakesmash is.

Babyfotograaf zijn is fantastisch! In onderstaand portfolio laat ik graag wat voorbeelden zijn van eerdere baby fotoshoot die ik mocht doen in de studio.