logo van fotografen voor stichting earlybirds fotografie

Ik geloof dat de wereld een beetje mooier wordt als je iets over hebt voor een ander. Jarenlang heb ik daarom vrijwilligerswerk gedaan. Van dansles verzorgen voor mensen met een verstandelijke beperking tot fotograferen voor Villa Pardoes. In 2015 kwam er een stichting op mijn pad die mijn passie voor het fotograferen van kindjes op een bijzondere manier kon gebruiken.
Met trots mag ik mij dan ook fotograaf voor stichting Earlybirds noemen. Hieronder vertel ik jullie graag wat meer over dit bijzondere vrijwilligerswerk en de stichting.

De eerste weken/maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere maar ook heftige tijd. Je brengt de eerste weken/maanden door in het ziekenhuis, alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. De tijd kan je niet snel genoeg gaan, je kindje moet groeien en aansterken. Alles op eigen krachten kunnen.

In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn, een onderdeel van verwerking als jullie later thuis zijn maar bovenal een mooie herinnering! Als fotograaf voor Earlybirds kom ik (of een lieve collega) naar het ziekenhuis en zal met alle zorg, liefde & respect jullie kindje op beeld vastleggen. Earlybirds fotografen maken een vertellende reportage op de afdeling waar je kindje ligt. Foto’s die warmte en liefde uitstralen waarbij niet zal worden geposeerd. Hierdoor wordt je kindje zo min mogelijk belast. Stichting Earlybirds Fotografie zet zich in voor kindjes die minimaal 3 weken in het ziekenhuis verblijven.

Wil je meer weten over het prachtige werk van de stichting neem dan een kijkje op https://stichtingearlybirds.nl

Met heel veel liefde fotografeerde ik de afgelopen jaren vele prematuur geboren kindjes en hun ouders, in de ziekenhuizen in en rond Tilburg.
Hoe bijzonder is het dat sommige ouders mij dan ook de mogelijkheid geven wat van die foto’s op mijn website te laten zien. Hierdoor kan ik de stichting meer bekendheid te geven en laten zien hoe bijzonder deze foto’s zijn.