Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Dit gaan jullie vieren met een gezellig feest, taart en limonade, slingers en ballonnen, cadeautjes en een feestelijke outfit! Vanuit Amerika is ook de traditie overgewaaid om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! Een vrolijke cakesmash fotoshoot staat garant voor onvergetelijke foto’s.

Vieze handjes, vieze voetjes en met taart besmeurde toetjes! Vies worden mag! Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart. Lees hier over de werkwijze cakesmash fotoshoot.

Werkwijze cakesmash fotoshoot
Voorafgaand aan de cakesmash fotoshoot hebben we per mail contact over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren jullie graag terugzien en plannen we een datum. Cakesmash-foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor de uitnodigingen voor de verjaardag van jullie kindje. Plan de shoot dan circa 6 weken voorafgaand aan het feestje.

Kleuren en/of thema
Ik stem de cakesmash-setting graag af op jullie wensen. Misschien zijn er kleuren die jullie erg mooi vinden, een kleur of thema dat terugkomt in jullie kamertje/interieur, iets waar jullie kleintje dol op is etc? Mag de decoratie uitbundig of liever subtiel en beperkt?
Wat betreft kleuren is eigenlijk alles mogelijk. Ik beschik over versiering in allerlei kleurtjes dus niets is te gek!
Veel gekozen kleuren/kleurencombinaties:
– roze
– blauw
– mintgroen
– zwart-wit met 1 accentkleur
– roze met wit en goud

Een thema (kan afhankelijk van het gekozen pakket) in overleg bepaald worden. Aan de hand van dit thema ga ik op zoek naar de allerleukste spulletjes om een gaaf decor samen te stellen. 
Enkele thema ideeën: 
– jungle                – ijsjes
– bloemen           – snoepjes
– unicorn            – panda
– auto’s                – zeemeermin

De taart
In de gekozen kleuren en passend bij het thema laat ik voor jullie kindje een mooi taartje maken door  “Taart uit Tilburg”. Ook wanneer jullie kindje Een cupcake met roze fondant en paarse bloemetjes voor een cakesmash fotoshooteen allergie heeft kan deze professionele bakkerij een heerlijke smashcake maken. Het standaard taartje heeft de vorm van een grote cupcake, opgebouwd uit luchtige cake en zachte creme. Heb je speciale wensen voor de taart vraag dan naar de mogelijkheden.

De kleding
Bij Made by Mone boek je niet zomaar een cakesmash-reportage. Made by Mone bied een compleet pakket dus ook aan de kleding is gedacht. Kies je voor mijn luxe of all-in pakket dan is er een ruime keuze uit toffe outfits.
In de studio beschik ik over twee kasten vol met outfits voor 1 jarige. Hoedjes, haarbandjes, jurkjes, tutu’s, bretels, t-shirts, korte broekjes, petjes een mooie collectie waaruit jullie een leuke outfit mogen samenstellen. Je kan deze ter plekke kiezen. Uiteraard mogen jullie ook een eigen outfit gebruiken.

De studio
Ik heb een ruime studio in Tilburg, uitgerust met alles wat nodig is voor een geweldige cakesmash fotoshoot. Op de dag van de shoot staat er een mooie setting klaar waarvoor de achtergrond, versiering en taart op elkaar zijn afgestemd in de gekozen kleuren of thema

Wat moeten we zelf meenemen?
– een rompertje dat gedragen kan worden onder de outfit en vies mag worden
–  een bekertje of flesje om jullie kindje tussendoor iets te laten drinken
–  het favoriete speeltjes of een speentje kan helpen om jullie feestvarkentje af te leiden of te troosten.
–  een setje schone kleding 
– een tasje voor de vies geworden kleding
In de studio zijn badschuim (Zwitsal) en hydrofiele handdoeken aanwezig voor het badje.

De shoot
Een cakesmash fotoshoot is onder te verdelen in 3 fases. Het is afhankelijk van het gekozen pakket welke van deze 3 we doorlopen en of deze ook worden gefotografeerd.
We beginnen de shoot met foto’s van het feestvarkentje zonder taart. (Pre-smash). Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!  Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.

Wanneer jullie kindje genoeg heeft van het taartje mag het lekker schoon worden in een badje. Als jullie kiezen voor het smash&splash of all-in pakket wordt het gespetter ook nog gefotografeerd.

Na de shoot
Ik ga hard aan het werk om de mooiste foto’s te bewerken en show jullie graag binnen enkele dagen een voorproefje. Na maximaal 3 weken is de complete serie foto’s klaar.
Bij het all-in pakker is het mogelijk de foto’s met spoed te laten bewerken. Ik lever de foto’s dan binnen 1 week.

Ik presenteer jullie de serie foto’s in een online galerij waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen De gekozen foto’s ontvangen jullie verwerkt in het mini album en als digitaal bestand in hoge resolutie.
Uiteraard is het ook mogelijk extra bestanden of producten te bestellen.

Benieuwd naar het eindresultaat van een cakesmash fotoshoot? Kijk dan hier. Heb je nog vragen over de werkwijze cakesmash fotoshoot? Neem dan contact met me op. 

Groot feest!
239,-
luxe pakket
Keuze uit de bestaande kleurencombinaties en thema's
Taart inbegrepen
Eerst foto's zonder taart
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
12 digitale bestanden naar keuze
mini-harmonica-boekje met de gekozen foto's
Levertijd foto's 3 weken
Reserveer nu!Reserveer nu!
Mega Party
299,-
Voor wie echt iets speciaals wil!
Het meest complete pakket voor onvergetelijke herinneringen
Met een speciaal voor jullie ontworpen thema of kleurencombinatie
Naam van jullie kindje verwerkt in decor of op de taart
Luxe cakesmash taart inbegrepen
Gebruik van kleding in de studio indien gewenst
Outfit wissel mogelijk
Eerst foto's zonder taart in het cakesmash decor
De "echte" smash
Spetterpret ook vastgelegd
Naar keuze schuimbadje of melkbadje
De complete serie foto's (minimaal 40)
Luxe album met jullie favorieten foto's
Gratis spoedservice
Digitale collage van jullie favorieten foto's
Reserveer nu!Reserveer nu!