Kinderfotoshoot

Kinderfotoshoot

Je knippert 3x met je ogen en ze zijn groot!

Kinderfotoshoot

Je knippert 3x met je ogen en ze zijn groot!

  Je knippert 3x met je ogen en ze zijn groot! Echt waar ik weet als moeder van 2 pubers hoe snel het gaat. Hoe fijn is het dan om weer even terug te kijken hoe klein ze ooit waren.

  Mooie foto’s van jouw kleine baby net kan zitten? Broertjes en zusjes samen op de foto als cadeau voor opa en oma? De herinneringen vastleggen voordat ze starten op de basisschool. Ik kan je wel 101 redenen noemen om mooie foto’s te laten maken van je kinderen.

  Een toffe fotoshoot voor kids

  Vooraf bespreken we hoe oud de kleine fotomodellen zijn en wat jullie wensen zijn. Mooie tijdloze portretten of mag het wel wat uitbundiger met een heus thema. In mijn studio of op een mooie buitenlocatie. Er is zoveel mogelijk.

  Zo ontvang je de foto’s

  Na de shoot werk ik hard om de mooiste foto’s te bewerken. Binnen maximaal drie weken ontvang je de complete serie. In een online galerij kun je thuis rustig de foto’s bewonderen en kiezen. Later download je de selectie hier ook weer gemakkelijk.

  Je ontvangt de gekozen foto’s van de kids fotoshoot in het album en als digitale bestanden in hoge resolutie. Kiezen is misschien lastig als je al die geweldige kiekjes ziet, dat begrijp ik! Daarom ontvang je bij sommige pakketten de complete serie, zodat je geen keuze hoeft te maken. Ook is het altijd mogelijk om foto’s na te bestellen.

  Je bent méér dan welkom als je zin hebt in een gezellige fotosessie! Je kunt gratis parkeren voor de deur van mijn heerlijke fotostudio in Tilburg. Samen maken we er een mooie shoot van.