Als gespecialiseerd kinderfotograaf bied ik allerlei soorten fotoshoots aan. Iedere fotoreportage is anders, daardoor is ook de werkwijze altijd net iets anders. Ik leg graag uit wat mijn werkwijze is bij fotoshoots. Klik op de foto om de uitgebreide informatie te lezen. Ben je benieuwd naar voorbeelden van verschillende shoots, bekijk dan mijn portfolio!

Werkwijze zwangerschapshootEr groeit een lief klein wondertje in je buik. Je straalt en geniet van deze bijzondere tijd. Die herinnering wil je voor altijd vastleggen met mooie foto’s tijdens een zwangerschapshoot.

Werkwijze newborn shoot


Wat een bijzondere tijd! Jullie kindje is net geboren of jullie verwachten gezinsuitbreiding. In de eerste weken na de geboorte is jullie kindje nog heel klein, slaapt veel en wil nog lekker knus liggen zoals in de buik. Deze unieke periode wil je voor altijd vastleggen met prachtige foto’s.

Werkwijze baby fotoshootIn het eerste levensjaar komen zo heel wat mooie momenten voorbij en iedere periode heeft iets bijzonders. Ook voor babyfoto’s ben je bij Made by Mone aan het juiste adres.

Werkwijze cakesmash fotoshoot


Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Het is een traditie geworden om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! Een vrolijke fotoshoot die garant staat voor onvergetelijke foto’s. Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart!

Werkwijze paintsmash fotoshoot

Geniet je nog na van die geweldige cakesmash foto’s en wil je voor de volgende verjaardag weer gave foto’s laten maken. Of ben je op zoek naar een ongedwongen fotoshoot waarin je kinderen lekker creatief kunnen zijn? Dan is er nu, de paintsmash! Ook wel verf-shoot genoemd. In deze shoot wordt ieder kindje een ware kunstenaar. 

Werkwijze kind&gezin fotografie


Geniet ervan, voor je het weet zijn ze groot! Het klinkt cliché maar is zo waar. Laat ook eens mooie foto’s van de kinderen maken in een ontspannen setting als ze al wat groter zijn. Of juist met het hele gezin op de foto!