Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Er groeit een lief klein wondertje in je buik. Je straalt en geniet van deze bijzondere tijd. Die herinnering wil je voor altijd vastleggen met mooie foto’s tijdens een zwangerschapshoot. Ik leg deze speciale periode graag voor jullie vast door mooie foto’s te maken van je zwangere buik.

Werkwijze zwangerschapshoot

Ik raad aan om een zwangerschapshoot te doen tussen de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. De meeste aanstaande mama’s hebben dan al een mooie ronde buik maar nog weinig last van de ongemakken die horen bij de laatste loodjes.

Samen gaan we in de studio aan de slag om prachtige foto’s van je bolle buik te maken. Uiteraard kunnen we tijdens de shoot ook foto’s maken met je partner en/of kindjes erbij.

Tips:

  • Draag in de uren voorafgaand aan de zwangerschapshoot geen strakke, knellende kleding. Dit geeft afdrukken in je huid die zichtbaar kunnen zijn op de foto’s.
  • Effen kleding is altijd mooi op de foto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, zwart of spijkerstof.Gezinsfoto met zwangere mama bij uitleg over werkwijze zwangerschapshoot
  • Wil je foto’s met je partner en/of kinderen? Het geeft een rustig effect als je wat betreft kleding de kleuren op elkaar afstemt.
  • Tijdens de fotoshoot komen ook je handen regelmatig in beeld. Check dus voorafgaand aan de shoot even of ze er verzorgd uitzien.
  • Ik beschik in de studio over verschillende accessoires die we kunnen gebruiken. Maar het kan ook leuk zijn om persoonlijke spulletjes te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een knuffeltje of kleine schoentjes die jullie al hebben voor jullie kindje.
  • Heb je zelf bepaalde wensen en ideeën voor de foto’s? Bespreek ze voorafgaand aan de shoot zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Benieuwd hoe foto’s van een zwangerschapshoot eruit zien? Bekijk hier voorbeelden van een zwangerschapshoot. Nog vragen over de werkwijze zwangerschapshoot? Neem contact op!